Пожежна профілактика.

       
 
 
Тривожним дзвінком пролунала в Запоріжжі нічна пожежа у хостелі. Найбільш болючим у цьому є загибель людей. За статистичними даними ДСНС України кількість випадків пожеж та їх наслідків, у порівнянні з 2016 роком, тільки зросли. Так, наприклад, кількість пожеж зросла на 30,8 %, кількість загиблих людей  - на 8,1%, кількість травмованих – на 23,3%.
Враховуючи той факт, що будь-яка пожежа починається із загорання, яке інколи може ліквідувати одна людина, якщо вона має відповідні навички та знає правила поведінки під час пожежі , не зайвим є організація заходів з пожежної профілактики.
10 жовтня 2017 року в ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» інженер  з охорони праці Балабуха Г.В. проводив практичні заняття з пожежної безпеки. Головна мета заходу – ознайомити працівників центру з типовим алгоритмом дій у разі виникнення пожежі, розміщенням засобів пожежогасіння та правилами користування вогнегасника порошкового (закачного). Працівники центру відпрацювали навики користування вогнегасником, що було першим кроком до виконання запланованих заходів з пожежної профілактики.  























Немає коментарів:

Дописати коментар