«Козацька наснага»

26.04.2018 року в ЦПКВ «Дубовий Гай» пройшов спортивно-патріотичний захід в програмі обласного етапу Всеукраїнських спортивних ігор Козацька наснага.
Прийняли участь 10 команд м. Запоріжжя, команди з Бердянська, Осипенко та Чубарівки. До складу збірної команди ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»  увійшли переможці силових видів, юнаки різних груп та професій.
В естафетах «герць козацьких джур» та «втеча полоненого» приймали участь всі учасники команди. В змаганнях по підтягуванні у висі 1 місце зайняв Дворецький Максим учень групи № 8. В конкурсі «поштовх гирі» свою майстерність показували Мохоров В’ячеслав (5 група) та Лаєвський Ілля (4 група). На килимі боровся Зінчук Олег (5 група). В конкурсі «перетягни козака»  приймали участь Великий Олександр, Загоруйко Вова та Мохоров Славко (5 група). Воробей Данило (група 4) виступав у всіх естафетах на самих відповідальних етапах. Вся команда приймала участь в перетягуванні канату, метання довбні.
Наші юнаки показали все на, що були здатні. Маємо надію, що наступного року інші учасники також гідно будуть представляти наш учбовий заклад!

Керівник фізвиховання О.Х. Неткал

Немає коментарів:

Дописати коментар