СЕМІНАР – ПРАКТИКУМ викладачів предмету «Фізична культура» м. Бердянськ

13 – 15 червня 2018 року на базі Бердянського економіко гуманітарного коледжу БДПУ  пройшов семінар – практикум  викладачів предмету «Фізична культура» та керівників фізичного виховання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області.
Були обговорені результати обласних кубкових змаганнях за 2017-2018 н.р., результати виступу збірної області на Всеукраїнських змаганнях з футзалу, ознайомлення з документацією зазначеного навчального закладу. 

Були представлені методичні рекомендації з досвіду роботи експертної групи м.Запоріжжя щодо ведення звітної та плануючої документації викладачів предмету «Фізична культура» та керівників фізичного виховання.
Представлені методичні рекомендації щодо проведення методичного модуля «Волейбол».
Досвідом роботи з тематичними модулями та домашніми індивідуальними завданнями  під час проведення уроків з фізичної культури поділилися викладачі Бердянских навчальних закладів.
Експертна творча група м.Мелітополь представила методичні матеріали на тему «Розвиток особистісних якостей і творчих здібностей учнів на основі компетентнісного підходу під час проведення уроків і в позаурочний час».
За час семінару – практикуму були проведені змагання серед учасників заходу з плавання, шашок, шах, настільного тенісу. З задоволенням викладачі приймали участь в товариських зустрічах з волейболу та водного поло.
Начальник учбово-спортивного відділу  (філії) Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Мотора Е.М. представив на обговорювання проект Календарного плану спортивно-масових заходів серед учнів та працівників ЗП(ПТ)О Запорізької області на 2018-2019 н.р.

Підвела підсумки семінару-практикуму Четверякова Л.І., методист НМЦ ПТО у Запорізькій області.


Керівник фізвиховання Неткал О.Х.

Немає коментарів:

Дописати коментар