IT FORUM BY GLOBAL GENESIS



28 вересня 2018 року учні Державного навчального закладу «Запорізький будівельний центр професійно – технічної освіти» разом з викладачами  Ренгевич О.В. та Іващенкео С.Г.  прийняли участь в International It Forum 2018, який проходив в Kozak Palac.

Перед початком форуму учні ознайомилися з експонатами виставки   IT технологій. На   виставці були представлені: діючі роботи, які переміщалися, відповідали на питання, танцювали, дрони, 3D-принтери, машини з дистанційним керуванням та багато інших IТ новинок.
Учні могли прийняти участь в майстер класах робототехніки та моделювання, ознайомитися з здобутками  провідних фірм по розробці мережних, комп’ютерних та інформаційних технологій. 
На форумі були представлені вищі   навчальні заклади України в яких випускники центру можуть продовжити навчання.  Учні мали можливість ознайомитись з спеціалізацією, умовами прийому та навчання.
Атмосфера форуму була креативною та дружньою. 
Наші учні прийняли участь  в інформаційному потоці: «МЕНЯЙСЯ НЕМЕДЛЕННО. НЕ МЕДЛЕННО» Vlad Nozdrachev, який був присвячений сучасним розробкам та впровадженню ІТ технологій в бізнес. 





02.10.2018р.

Іващенко С.Г., Ренгевич О.В.,
викладачі спецдисциплін
ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»


Немає коментарів:

Дописати коментар