ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНЕ СВЯТО В ДНЗ «ЗАПОРІЗЬКИЙ БЦ ПТО».

7 грудня 2018 року  в нашому будівельному центрі пройшло військово-спортивне свято, присвячене цій знаменній даті. Мета заходу - виховання серед учнів почуття патріотизму, поваги до Збройних Сил України, підвищення рівню вихованості,  кращої фізичної підготовки наших допризовників, відповідно  до   вимог  програми  предмету "Захист Вітчизни", з метою закріплення знань, умінь і навичок на завершальному етапі навчання з допризовної підготовки. Адміністрація нашого центру запрошує почесних гостей: представників Хортицької районної адміністрації та військового комісаріату, воїнів АТО, представників ради ветеранів, наших випускників, які звільнилися з лав ЗСУ. Цього року в суддівськії коллегії були присутні в.о.директора Фоміч С.В., заступник голови Хортицької адміністрації Крайнов В.П., заступник військового комісара Романов О.В., методист центру Євдощенко Н.П. та практичний психолог Музичева К.А. 
В програмі військово-спортивного свята  конкурси з вивчаємих юнаками таких розділів предмету «Захист Вітчизни»:
Основи цивільного захисту(одягання протигазів та Загальновійськового захисного комплекту).
Тактична підготовка та Вогнева підготовка(в конкурсі подолання перешкод юнакам прийшлося повзти по «тунелю», перетинати перешкоди та стріляти в ціль з пневматичної гвинтівки).
Прикладна фізична підготовка(свою фізичну підготовленість учасники змагань продемонстрували в конкурсі комплексно – силової вправи). 
Вогнева підготовка (конкурс спорядження магазину автомата АК 74).
Статути Збройних сил України(юнаки показали знання військових звань в конкурсі «Як стати генералом».
Стройова підготовката найважчий конкурс по перетягування линви, який визначив яка ж команда сильніша.
Перша домедична допомога: дівчата продемонстрували знання з цієї теми.
Прикрасою свята були музичні паузи: пісні, танці, які підготували дівчата Центру.
В нашому учбовому закладі проводиться конкурс на кращий бойовий листок на тему «6 грудня  День Збройних Сил України».В змаганнях приймали участь юнаки різних курсів та спеціальностей: електрогазозварники, монтажники санітарно-технічного устаткування, електромонтери, кранівники. Перможці та учасники одержали іменні медалі, призи та грамоти.
Захід пройшов весело, організовано,  емоційно та святково.


Неткал О.Х., 
керівник фізичного виховання 
ДНЗ "Запорізький БЦ  ПТО"

Немає коментарів:

Дописати коментар