Cемінар – практикум з представниками компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)












У 
рамках соціального партнерства Міністерства освіти і науки України і компанії «Хенкель Баутехнік (Україна) у листопаді – грудні 2018 року на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що співпрацюють із компанією, проводяться семінари з використанням матеріалів і технологій CeresitТМ.  5 грудня 2018 року на базі ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» відбувся семінар - практикум для представників будівельних компаній, майстрів виробничого навчання будівельних професій. На семінарі-практикумі були представлені продукти нового покоління CeresitТМ, технологічні особливості їх застосування та інноваційні рішення. Робота  семінару була спрямована за темою: 
«Особливості застосування та експлуатації матеріалів для гідроізоляції CeresitТМ. Cпеціальні добавки в розчинові суміші. Нові фасадні фарби CeresitТМ.»
Семінар відкрили Сагиров Юрій, менеджер зі збуту, технічний консультант; Пельтек Віталій, директор ТОВ «КОМТЕС-ХХІ» та технічний консультант Мірошник Сергій.
У заході приймали участь: методист НМЦ ПТО у Запорізької області Немченко М.М.; представники будівельних компаній, майстри виробничого навчання професійно-технічних закладів за професією «Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр».
На семінарі були проведені майстер-класи технічним консультантом Мірошником Сергієм:
 -ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ:
застосування сучасної однокомпонентної силіконової мастики СР-30 для внутрішніх та зовнішніх робіт з попереднім грунтуванням СР-29. CR-90 полімерцементна гідроізоляція, яка працює за двома напрямками: проникнення та закупорювання.
-         ФАРБУВАННЯ:
Силікат-силіконова фарба нового покоління СТ-46, яка створена на основі СТ-54 (силікатна) та СТ-48 (силіконова) фарб.
- 

-     КЛЕЇ:
Застосування новітнього клею СМ-22 для великоформатних плит, який не дає усадки та має високий рівень тиксотропнності.

-         СУХІ СУМІШІ:


Суха сіміш СХ-15 використовується для анкерування різноманітних елементів та обладнання, має високу адгезію до металу та бетону.


Учасники семінару мали можливість задати запитання, пов'язані з практичним застосуванням матеріалів CeresitТМ та спробувати їх на практиці.
Обґрунтовані докази  про переваги будівельних матеріалів нового покоління CeresitТМ були розкриті цікаво і змістовно. Компанія в черговий раз підтвердила свій високий професіоналізм в роботі з будівельниками.
По закінченню семінару всі учасники отримали сертифікати компанії ТОВ з ІІ «ХЕНКЕЛЬ БАУТЕХНІК (Україна)».
       Старший майстер ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»
Шаповалова Зоя Борисівна

Немає коментарів:

Дописати коментар