Військово-спортивне свято.

6 грудня  вся Україна відзначає День Збройних Сил України. В ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти», пройшло військово-спортивне свято, присвячене цій знаменній даті. Мета заходу - виховання серед учнів почуття патріотизму, поваги до Збройних Сил України, підвищення рівню вихованості.
Такий захід традиційно привертає увагу учнів та працівників Центру.
Цього року серед гостей були присутні представники експертної методичної групи викладачів та керівників фізичного виховання ПТНЗ Запорізької області:
Ø Хлевна Г.О. – голова методичного об’єднання  ПТНЗ,
Ø Олефір Н.А. – ДНЗ «ЗВПУМ»,
Ø Мастипанов М.М. – ДНЗ «ЗЦПТОВТ»,
Ø Шевцова А.П. – ДНЗ «ЗППЛ».
Вони склали основу суддівської колегії. Головуючою суддів була методист НМЦ ПТНЗ в Запорізькій області Четверикова Л.І.
 Серед гостей на святі привітали випускника будівельного центру Рижикова Олександра, який тільки прийшов з лав Української національної гвардії. Йому дівчата присвятили танок.
В програмі військово-спортивного свята були конкурси з використанням протигазів, ЗВК. В естафетах були присутні як військовий потенціал так і спортивні випробування. В конкурсі подолання перешкод юнакам прийшлося повзти по «тунелю», стрибати по «кочках» та стріляти в ціль з пневматичної гвинтівки. Свою фізичну підготовленість учасники змагань продемонстрували в конкурсі комплексно – силової вправи. Кращий результат в цьому виді змагань показав представник групи № 6 електрогазозварник Красноголовець Сергій. В конкурсі спорядження магазину автомата АК 74 юнаки продемонстрували навички військових знань та вмінь. Юнаки показали знання військових звань в конкурсі «Як стати генералом». Найважчий конкурс по перетягування линви визначив яка ж команда сильніша.
Прикрасою свята були музичні паузи: пісні, танці, флешмоб, які підготували дівчата Центру.
В нашому учбовому закладі пройшов конкурс на кращий бойовий листок на тему Збройні сили України. Представники студентської ради та суддівської колегії вибрали кращі роботи.  Переможці цього конкурсу отримали призи.
До складу команд входили представники різних груп,  курсів, та професій: електрогазозварники, маляри, штукатури, кранівники, кухар, пекар, монтажники санітарно-технічного устаткування.
Змагання пройшли весело, емоційно, святково. Юнаки отримали задоволення від участі, грамоти та призи.












            Неткал Ольга Харитонівна,
керівник фізичного виховання
ДНЗ «Запорізький будівельний центр
професійно-технічної освіти»

Немає коментарів:

Дописати коментар