Конкурс професійної майстерності

«Освіта – скарб, праця – ключ до нього».
Ключовим завданням системи професійної (професійно-технічної) освіти було і залишається підготовка висококваліфікованих робітничих кадрів. Вагому роль у цьому питанні відіграють конкурси фахової майстерності з робітничих професій.
З метою підвищення престижу професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» в ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» відбувся конкурс професійної майстерності серед учнів навчальної групи №18, який організували майстер виробничого навчання Маркелова Л.І. та викладач спецдисциплін Міщенко О.В. Конкурс проходив у два тури: теоретичний та практичний. 
Після теоретичного туру конкурсу кращі результати мали Рибчак Руслан, Безгінов Денис та Трофімчук Стас. Ці учні добре себе зарекомендували і під час виробничого навчання на АТ «Мотор Січ». 27 березня 2018 року відбувся практичний тур. Переможці теоретичного туру пройшли змагання з компетенції розбирання - складання магнітного пускача та збирання електричного кола з різних елементів. Перше місце посів Рибчак Р., друге місце - Безгінов Д. та третє місце - Трофімчук С. Ми вітаємо наших хлопців, бажаємо стати справжніми професіоналами своєї справи!
Такі конкурси професійної майстерності посилюють інтерес до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки і оволодіння навичками трудових прийомів.

















Методист ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»
Н.П. Євдощенко

Немає коментарів:

Дописати коментар