Змагання з волейболу на кубок Хортицького району серед навчальних закладів.


15-16 березня 2018 року на базі ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» пройшли змагання з волейболу серед юнаків та дівчат навчальних закладів Хортицького району.
Вже п’ятий рік поспіль ці змагання мають резонансне значення для всіх волейболістів-аматорів. До них готуються дуже ретельно.
Збірна команда будівельного центру в 2013 році виборола право тримати перехідний кубок у себе. Тільки в 2017 році кубок знаходився в іншому закладі. Сьогодні КУБОК повернувся в наші стіни.

Наша команда приклала дуже багато зусиль для цього. Ігри були важкими і юнаки показували непогану техніку прийомів та передачі м’яча.
До перемоги команду вів капітан Нечепуренко Дмитро (група № 2), нападаючі – Псюк Григорій (група № 2) та Шило Валерій (група № 18), гарним розвідним виявився Логвіненко Нікіта (група № 18), карколомні акробатичні трюки демонстрував на прийомі м’яча Загоруйко Володимир (група № 5), готувався до ігор Великий Саша, Панченко Віктор та Люлько Саша. Тренувала команду Неткал Ольга Харитонівна керівник фізичного виховання. На тренування ми радо запрошуємо всіх випускників та гостей нашого навчального закладу. Не забувають нас Бєлов Андрій, Войта Максим, Рижиков Олександр та інші.
За іграми спостерігали наші улюблені вболівальники, майстри в\н, викладачі та адміністрація центру.
Переможці цих змагань були нагороджені грамотами, солодкими призами та перехідним кубком, який ще на один рік затримається в стінах ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти»
Вітаємо всіх учасників змагань !!! Ви всі переможці !!!






    Неткал О.Х.,
 керівник фізичного виховання
ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО»


Немає коментарів:

Дописати коментар