Семінар-практикум керівників фізичного виховання та викладачів предмета «Фізична культура» ПТНЗ Запорізької області

12.04.2018 року на базі ДНЗ «Мелітопольський професійно - аграрний ліцей» відбувся семінар - практикум викладачів та керівників фізичного виховання ПТНЗ Запорізької області на якому була присутня керівник фізичного виховання ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» Неткал О.Х
Тема семінару: «Використання нестандартних вправ під час підготовки учнів до бігу на короткі дистанції та човникового бігу».
Колеги обмінялися досвідом, щодо методики викладання предмета «Фізична культура».
Неткал О.Х. представила власний блог та свого колеги, викладача предмета «Фізична культура», Попеля О.А. Продемонструвала як ними користуватися, які документи та методичні розробки є в наявності
Викладач Ткаченко П.Д. провів відкритий урок  на тему: «Використання нестандартних вправ під час підготовки учнів до бігу на короткі дистанції та човникового бігу». Урок був проведений на високому професійному рівні з використанням новітніх методологічних технологій.
Методист НМЦ  ПТО у Запорізькій області Черверякова Л.І. надала інформацію про методичні документи на сайті НМЦ.

Мотора Є.М. начальник навчально-спортивного відділення Комітету ФВ та спорту України представив на обговорення і затвердження термінів та положення про проведення спортивно-патріотичного заходу «Козацька наснага»


Керівник фізичного виховання
Неткал О.Х.

Немає коментарів:

Дописати коментар