Виховуємо патріотів

      Велика увага в ДНЗ «Запорізький БЦ ПТО» приділяється вихованню підростаючого покоління. Складовою системи національного виховання є військово-патріотичне, що передбачає вироблення високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави. На уроках з предмету «Захист Вітчизни» та позакласних заходах, які відбуваються в Центрі учні усвідомлюють поняття «Батьківщина», «подвиг», «патріот», вчаться шанувати землю батьків, вивчають свій родовід. Вони одержують знання законів суспільного розвитку, засвоюють основні відомості про війну та армію; вивчають героїчні бойові та трудові традиції українського народу і його Збройних Сил.
        З 17по 19 квітня в групі № 5 викладач Попель О.А. проводить навчально-польові збори, під час яких учні одержують основи знань, без яких неможливо оволодіти сучасною військовою технікою і зброєю, засобами захисту від зброї масового ураження, розв’язують завдання, в змісті яких відображена військова тематика

      16 квітня 2018 року до Центру завітав наш випускник учасник АТО Фреліх С.Ю., який щойно звільнився з лав ЗСУ.
Він розповів учням про особливості служби в Збройних Силах України, про якості, які необхідно виховувати в собі майбутньому воїнові: висока працездатність, витривалість, чітка координаця і точність рухів.











 методист Н.П. Євдощенко

Немає коментарів:

Дописати коментар